ΕΡΓΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 11

ΕΡΓΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 11

Ο χώρος που σας παρουσιάζουμε κυριαρχείται από αυτές τις πληθωρικές τάσεις που είναι σε θέση να μεταμορφώσουν ένα συμβατικό σύστημα home cinema, σε ένα εντυπωσιακό καθαροαίμo κινηματογραφικό ιδιωτικό χώρο.

Καταρχάς, η οθόνη προβολής έχει διαγώνιο 153’’, μέγεθος που ίσως ακούγεται υπερβολικό για τα συμβατικά οικιακά δεδομένα , ωστόσο όταν είναι μαζεμένη μέσα στην  γυψοσανίδα της οροφής, απολύτως τίποτε δεν μαρτυράει την ύπαρξη της πάνω από το τζάκι.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τον προβολέα του συστήματος, ο οποίος έχει τοποθετηθεί σε ειδικής σχεδίασης lift, με τέτοιο τρόπο που όταν απενεργοποιείται εξαφανίζεται στην οροφή.

Ο προβολέας μαζεύεται ταυτόχρονα με την οθόνη, ενώ μόλις κατέβει το πανί κατέρχεται και το lift. 

Η ίδια φιλοσοφία έχει υιοθετηθεί και για τα ηχεία του συστήματος. Εδώ έχουμε πάλι ένα πληθωρικό πολυκάναλο set up 7.1, ωστόσο όλα τα ηχεία εκτός των 2 μπροστινών hiend kef reference,είναι ουσιαστικά αόρατα.       
 

Το κεντρικό ηχείο των διαλόγων έχει εντοιχιστεί στο πάνω μέρος του τζακιού, ενώ κατεβαίνει  η οθόνη το ηχείο απλώς δεν φαίνεται, αλλά και δεν επηρεάζεται ο ήχος του γιατί η οθόνη που τοποθετήσαμε είναι ηχοπερατή.

Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, άψογα στημένου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις μεγάλες dedicated αίθουσες home cinema.

Συσκευές  συστήματος : pioneer, sony, velodyne, ηχεία Kef Reference. Polk Audio,

 Projector Sony, οθόνη screen line Jago

Ηχεία ηλεκτρικά οροφής Kef

Επιστροφή στα έργα μας