ΕΡΓΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 14

ΕΡΓΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 14

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η ενσωμάτωση ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου σε ένα χώρο που δεν είναι dedicated room, αλλά το καθιστικό, και ως εκ τούτου έχει σε καθημερινή βάση και άλλες χρήσεις, να κάνει το home theater να φαντάζει ξένο.
 
Γι' αυτόν τον λόγο το σύστημα του συγκεκριμένου χώρου έχει υλοποιηθεί μινιμαλιστικά, τόσο ως προς την επιλογή των συσκευών εικόνας & ήχου, όσο και ως προς την ενσωμάτωση τους στο χώρο που φιλοξενεί το σύστημα.
Έτσι για το 5.1 σύστημα ηχείων έχουν επιλεγεί τα εντοιχισμένα ηχεία οροφής της kef, τα οποία μέσω του ηλεκτρικού μοτέρ που διαθέτουν, εξαφανίζονται εντελώς, εντός της λευκής οροφής, όταν δεν χρησιμοποιούνται.
 
Τις χαμηλές συχνότητες τις έχει αναλάβει το ενεργό υπογούφερ της velodyne, το οποίο είναι τοποθετημένο σε ειδικά διαμορφωμένη, αλλά και ηχομονωμένη εσοχή κάτω από το ράφι που φιλοξενεί τις συσκευές του συστήματος.
Η HD εικόνα έχει ανατεθεί στον προβολέα της Panasonic που προβάλει σε μια ηλεκτρική οθόνη της lumene, η οποία επίσης εξαφανίζεται εντελώς εντος της ψευδοροφής.
 
Εκτός από το σύστημα home cinema, στο καθιστικό του σπιτιού, έχουμε τοποθετήσει και ένα δευτερεύον σύστημα hifi, το οποίο αποτελείται από  4 εντοιχιζόμενα ηχεία οροφής b&w.
Στον κάτω όροφο της οικίας τοποθετήσαμε ένα 2ο σύστημα οικιακού κινηματογράφου, της  b&w , το οποίο έχει υλοποιηθεί γύρω από μία 50'' plasma της nec , την οποία εγκαταστήσαμε  επάνω από το τζάκι.
 
Συσκευές των παραπάνω συστημάτων/ denon Panasonic nec Yamaha. Ηχεία kef b&w velodyne.

Επιστροφή στα έργα μας